AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




divendres, 7 d’agost del 2009

Vídeo de la primera actuació de la "colla" (encara no era del Pinyol) a les festes de Sant Jaume

Ací teniu el video de canal 9 del dia 26 de juliol del 1995, on s'explica una miqueta les festes de Sant Jaume de Callosa, i on també es diu que per primera vegada tocaven les danses els alumnes de l'Escola de Dolçaina Municipal de Callosa.



Este vídeo que feia molts anys que tenia guardat, (ja que la Macu i jo mateix vam ser caps de dansa aquell dia), l'he passat a format digital per no perdre'l... per cert una salutació a Mª José Tasa Berenguer i al seu marit Àngel, que van ser els creadors del vídeo de tot el que vam fer aquell dia. (per si no els reconeixeu aquell dia van ser caps de dansa: J.E.Pérez Camallonga amb Mª José Ferrer, Vicent Beltran amb Paqui Tasa, Carles Tasa amb Mª José Tasa, Nazari Devesa amb Paqui Galiana, Agostí Berenguer amb Ester Anton, Paco Ferrando amb Rosa Roig, Paco Calvo amb Maite Cano i Ivan Gregori amb Macu Guijarro).

En este altre vídeo es pot sentir l'explicació que portava el tríptic de les danses del 1995, compaginat amb imatges molt boniques de Callosa.




Per acabar, açò és un xicotet resum de la dansà a la plaça d'aquell dia: