AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




dilluns, 22 de juny del 2009

Visita a l'oceanogràfic de València

Este diumenge 22 de juny vam anar junt amb la banda de Callosa, i el ballet de l'Associació d'Amics de la Música de Callosa d'en Sarrià a l'Oceanogràfic de la ciutat de València.

Vam anar tres autobusos plens, amb molts amics i familiars que ens van acompanyar.

Ens ho vam passar molt bé, i vam gaudir d'un temps molt bo, ja que no va fer excessiva calor.

Ací teniu unes fotos de l'actuació que vam fer al matí, on la banda, el ballet i la colla vam tocar "Creu Daurà" una marxa cristiana guarnida amb una coreografia preparada per les xiquetes del ballet i la seua directora Raquel Doménech.




Després ens van convidar a dinar a un restaurant, fora de l'oceanogràfic, al qual anàrem amb el bus.

Després per la vesprada, la colla el Pinyol va fer el seu passacarrer, fent el mateix recorregut que al matí la banda, on vam interpretar peces del repertori tradicional de Callosa d'en Sarrià: Cucanyes, Cercavila de Callosa, l'Arrancà, les Dianes, etc...

Els nostres companys/es de la colla Ferran, Jaume, Valèria, Sílvia, Cristina i Alma (que amb les presses se m'havia oblidat) van tocar al matí amb la banda, de la que també formen part, i només Jordi, Sergi i Ivan agafarem la dolçaina.

Aprofitant que els nostres companys de percussió (Irma, Manolo i Domingo) no tocaren amb la banda, ens vam fer estes fotos.