AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




diumenge, 17 d’agost del 2008

Festes d'agost 2008

Al voltant del 15 d'agost molts pobles celebren les seues festes patronals, i per això estos dies han estat plens d'activitats de la colla.

El dissabte dia 9 vam tocar a la fira tradicional celebrada a la localitat de Sella, on férem passacarrers i tocàrem també les danses del poble, on un grup de balladors/dores feren una "passadeta".

Hem de dir que durant tota la setmana, companys han baixat a fer passacarrers i donar animació a les festes de Sant Roc.

El dijous 14 anàrem convidats al correfocs de Xixona.

El divendres 15 ens van haver de partir, i uns tocàrem junt a la colla "l'Experimental" de Pego, a l'entrà Mora del Verger, on interpretarem una marxa de nom "Al experiment".
Uns altres companys tocaren "Jéssica" i "Creu Daurà" a l'entrà cristiana de Dènia, inclosos dins la banda de música de Benidorm.
Durant aquests dies,(13, 14, 15 i 16) hem tocat a les festes de Polop i Nucia, en diferents actes.

El dissabte 16 també ens vam haver de partir i mentre uns tocarem a Guadalest junt amb la colla "la Carabassa", en un acte "diferent" acompanyats d'unes ballarines que jugaven amb foc (i no es van cremar) i un grup de percussió africà. A banda del passacarrer vam interpretar "Cotes", "Renaixença" i "Tocs occitans".Altres companys van baixar a les fonts de l'Algar, per fer la tradicional processó de les festes de Sant Roc.

El darrer cap de setmana d'agost hem tocat a les festes de Sant Ramon de Xirles, acabant el mes en la tradicional processó on van moltes de les embarassades de la comarca a demanar-li al santet que tot vaja bé.


Dolçaina i percussió africana Guadalest agost 2008