AÇÒ ÉS EL BLOC DE LA COLLA EL PINYOL.

DES D'ACÍ PODRÀS SEGUIR LA NOSTRA ACTUALITAT.

LA IL·LUSIÓ PER LA NOSTRA MÚSICA i TRADICIONS ENS DÓNA FORÇA, NO ENS ATURARAN MAI




divendres, 15 d’agost del 2008

Correfocs Xixona

Ja està passat el correfoc d'enguany. Quina festa!!! Tot va anar molt bé. L'organització molt be. Molta puntualitat i... molta festa!!!!!!
Enguany vam ser més colles: la colla “La Lligassa” d'Atzeneta, “El Sogall” de Castalla, ” El Tossal” de Sant Vicent i L'Aljub de Bocairent, que l'any passat no van poder assistir. I les colles que ja ens vam veure l'any passat: “L'Arraix” del Campello, “El Nuvolet” de Mutxamel i la colla de “Sant Antoni” d´Alacant.
Una mostra de que vam estar allí fent festa.


El guió d´actes va ser el següent:

Tot va començar a les 18.00h a la plaça, on ens van rebre amb un berenar molt fresquet (orxata, aigua llimó, lletuga i "coca de mel·la") preparat davant la geladeria del Miquelet, a la Plaça.

Després, cercavila pels distints carrers del poble. A nosaltres enguany ens ha tocat el casc antic del poble, amb bones costeres.

A les 20.00h, les colles en ordre vam fer una cercavila per la plaça fins la porta de l´Ajuntament. Allí tots junts vam interpretar “Els Nanos i Gegants de Xixona”, un ball que a diferència del nostre ball de Nanos de Callosa, més que una coreografia complicada, és un joc per fer disfrutar als xiquets, a causa de les diferents aturades que fa la música, on els cabuts es queden "petrificats" durant uns segons, cosa que fa molta gràcia als més menuts.


A les 21.30h totes les colles participants vam sopar i fer festa.



A les 23.59h el tradicional CORREFOCS pels carrers del poble.


Quan va acabar el correfocs vam anar a ballar una mica amb TRES FAN BALL al pati de l'escola “Eloy Coloma”

CORREFOCS AGOST 2007

Ací teniu unes poquetes fotos del correfocs de l'any passat